دوازده روز جنگ و دوازده روایت قلابی: بسته بندی زباله در زرورقهای شیک
ائتلاف اسلامگراها، لابی، چپها، مدافعان جمهوری اسلامی و یهودستیزان در بوقها (رسانه های سابق) در روزهای قبل از جنگ، در طی و پس از آن به جنگ روایتی با دولت ترامپ و دولت نتانیاهو مشغول بوده اند تا افکار رعمومی را با سیاستهای ضد اسرائیلی و ضد امریکایی خود هماهنگ کنند. در این نوشته به دوازده روایت ظاهرا تبیینی و علت و معلولی اشاره کرده و آنها را نقد می کنم.
۱. «حمله به ایران؛ نجات سیاسی موقت برای نتانیاهو؟» این یکی از تیترهای دویچه وله فارسی در ۲۹ ژوئن ۲۰۲۵ است. از این مهملات در دوران جنگ غزه هم زدند. اما نمی توانند ربط پرونده قضایی بی بی با حمله به غزه، لبنان و ج ا (نه ایران) را نشان دهند. این روایت همانا گمانه زنی و انگیزه خوانی است در کشوری که تصمیمات به طور جمعی و بر اساس مخاطرات ملی انجام می شود. این راویان فرض می گیرند که ۷ اکتبر و سیاست محو اسرائیل اتفاق نیفتاده است.
همین روایت نادرست در نشریه دیفنسوان هم تکرار شده با این مضمون که جنگ ایران و اسرائیل به تداوم قدرت رهبران ضعیفشده هر دو کشور کمک کرده است. مبنای بحث آن است که تهدید نظامی میتواند منازعات داخلی را تحتالشعاع قرار دهد و باعث همگرایی مردم با دولتها شود. پدیدهای که در تاریخ ایالات متحده نیز بهعنوان «اثر تجمع حول پرچم» شناخته میشود. نویسنده از دو نکته غافل است. اول این که مردمی که حکومتی را نمی خواهند در شرایط جنگی خواهان سقوط آنند و خواهان تقویت آن نمی شوند. این وضعیت موجود مردم ایران است. در مورد اسرائیل حتی بعد از پیروزهای بی بی شکاف سایسی در اسرائیل مشاهده می شود و تلائم چندانی پیدا نکرده است.
۲. می گویند مردم ایران تحت شرایط جنگ متحد تر شده اند. اینها نمی گویند در چه موضوعاتی متحد تر شده اند. نمی شود مردم در همه موضوعات متحد تر شده باشند. همچنین این گفته ها همه به نقل از ماتحت نیوز است و هیچ نظر سنجی ای در این مورد انجام نشده است.
۳. می گویند بی بی نتانیاهو ترامپ را به جنگ کشاند. مگر ترامپ بچه ۱۲ ساله است یا نتانیاهو اهرمی برای فشار بدو دارد؟ این حرفها از جنس غیبت و افسانه سازی است و بی ارزش.
۴. گفته می شود اسرائیل شکست خورد اما همینها رویشان نمی شود بگویند ج ا پیروز شد غیر از علی خامنه ای که از همه بیشرم تر است. آسمان ایران کاملا در اختیار اسرائیل است و جمهوری اسلامی پیروز. باورش دشوار است.
۵. معاون هماهنگ کننده سپاه محمدرضا نقدی می گوید توان نظامی ج ا دست نخورده باقی مانده است. او دروغگوست اما نمی داند کجا دروغ بگوید. مردم از تک تک مراکزی که بدانها حمله شده فیلم گرفته اند و صدای انها را شنیده اند و این انکار بیحاصل است
۶. می گویند اسرائیل هم به مناطق مسکونی ایران حمله کرده است مثل «ایران» که به مناطق مسکونی حمله کرده. این ادعا دروغ است. اسرائیل مناطق مسکونی را هدف نگرفته و اگر کسانی کشته دشه اند ناشی از همراهی با اهداف اسرائیل بوده است مثل خانواده فرماندهان سپاه یا قاچاقچی ها و تکنیسینهای هسته ای.
۷. لابی و مدافعان ج ا و برخی از دمکراتها گفته اند که ج ا بعد از این حمله به سراغ ساخت بمب می رود چون اگر بمب داشت بدان حمله نمی شد. این سخن اولا مسخره است چون اگر مثال کره شمالی را بزنند کره شمالی برنامه های توسعه طلبانه، تروریستی و محو کشوری دیگر را نداشته است. ثانیا هیچ کشوری به دنبال حمله نظامی به ایران پس از پایان جنگ ایران و عراق نبوده است. با فرض دشمن فرضی نمی توان جلوی تجاوز آن را گرفت. این جمهوری اسلامی بوده که در ۴۷ سال گذشته اسرائیل را به محو تهدید کرده است و بمب اتمی قارر است این تهدید را عملی سازد
۸. مسخره ترین روایت از سمیرا محی الدین یک اصلاحاتچی ظاهرا همجنسگراست. او می گوید مردم ایران در مسیر اصلاح و حکومت در مسیر بهبود بود و جنگ این فرایند را مختل کرد. سخن نرگس محمدی در مصاحبه با وال استریت جورنال هم در همین راستاست. او مدعی است که حمله اسرايئیل جریان دمکراسی در ایران را ضعیف می کند و مردم شرایط سخت تری را در دوران پس از جنگ تجربه می کنند. ضد جنگ های خجالتی که نمی خواهند در برابر حمایت عمومی ایرانیان از اسرائیل بایستند از اسرائیل مستقیما انتقاد نمی کنند حرفی از تجاوز و جنایت نمی زنند اما حرفهایی می زنند که معنی اش مخالفت با مجازات مقامات ج ا است. این هم به آنها در برابر ماموران نظام در داخل سپر حفاظتی درست می کند هم در برابر چپ اروپایی موضوع ضد جنگ تلقی می شود و هم اتهام همراهی با جمهوری اسلامی را از سوی مخالفان منتفی می سازد
۹. روایت دیگر تجاوز اسرائیل به خاک وطن است، این که نتانیاهو و ترامپ متجاوز اند و ج ا قربانی تجاوز. بیان کنندگان این روایت توجه ندارند که یک سرباز اسرائیلی یا امریکایی پا در ایران نگذاشته است، نتانیاهو و ترامپ طمعی به خاک و سرزمین و منابع ایران نداشته اند بر خلاف صدام؛ امریکا مراکزی را زد و رفت و اسرائیل در حال دفاع است و دفاع آن نیز مشروع است. کسانی که این حرفها را می زنند ۴۷ سال سرشان در برف، ماسه یا ماتحتشان بوده است. البته امریکا و اسرائیل باید از همان آغاز در برابر هر حمله ای چنین می کردند و مدتهاست تاخیر دارند: بعد از آمیا/بعد از حمله لبنان/بعد از بمبهای کنار جاده ای در عراق و افغانستان/بعد از حمله حزب الله به شهروندان اسرائیل در بلغارستان/بعد از برج ۲۲ در اردن ژانویه ۲۰۲۴ با ۳ کشته/ بعد از کشتن ۱۹ امریکایی در برجهای خبر در ۱۹۹۶/ و بعد از جنگهای مکرر حزب الله و حماس علیه اسرائیل.
۱۰. سحر دلیجانی نویسنده یک کتاب داستانی در مصاحبه با abc با بی دقتی و بلاهت تمام می گوید «همه ایرانیان و نهادهای حقوق بشری مخالف {این جنگ} اند.» با کپی فضای امریکا بر ایران می گوید «ایرانیان نیازی به منجی سفید ندارند» (Iranians do not need white savior) گویی ایرانیان در فضای ووک این خانم زندگی می کنند. این فرافکنی ابلهانه از جنسیتگرایی و نژادگرایی ابلهانه وی ناشی می شود. اکثریت ایرانیان اصولا در این چارچوب فکر نمی کنند. ام همچنین مهملات دیگری مثل این که ایرانیان علیه جنگ هستند و جنگ رژیم را شجاع می سازد به زبان می آورد تا می رسد به غزه.
۱۱. می گویند حملات آمریکا و اسرائیل برخلاف مقررات بینالمللی بوده است. بر اساس کدام مقررات بین المللی می توان محو یک کشور دیگر را به سیاست جاری یک کشور تبدیل کرد؟ کدام مقررات بین المللی اجازه می دهد دور تا دور یک کشور نیرویها مسلح با صدها هزار موشک به وجود آورد و موجودیت او را تهدید کرد؟ نا امنی کشتیرانی بین المللی با ارسال موشک به یک گروه شبه نظامی با کدام مقررات بین اللی همخوانی دارد؟ ج ا در ۴۷ سال گذشته مورد از مقررات بین المللی نبوده که نقض نکرده باشد. با برنامه های موشکی و هسته ای چنین موجودیت یاغی چه می توان کرد؟ اگر در مقررات بین اللی راهی وجود ندارد چه باید کرد؟ حق دفاع از خود چطور؟
۱۲. نشریه دیفنسوان در گزارشی می گوید جنگ ایران و اسرائیل به تداوم قدرت رهبران ضعیفشده هر دو کشور کمک کرد. این ادعا از اساس بی پایه و مبتنی بر مغالطه ی همسان انگاری نادرست دور نظام سیاسی در اسرائیل و ایران است. در مورد اسرائیل گزارشگر این نشریه حرف بی اساس رفتن نتانیاهو به جنگ به خاطر مشکلات سیاسی و پرونده اش را به شکلی دیگر بازتولید می کند. در مورد ج ا نیز روایت این نشریه از اساس نادرست است چون در جنگ و صلح شکاف رژیم و مردم پر نخواهد شد. در جنگ اسرائیل و ج ا (نه ایران) حاکمیت تحت فشار ج ا تضعیف شده اما دولت نتانیاهو تقویت شده است. نویسنده این مطلب با تعمیم تقویت دولتها در شرایط جنگی در دمکراسی ها این موضوع را به دیکتاتوریها نسبت بسط داده است. ایشان متوجه نیست که پدیدهای که در تاریخ ایالات متحده بهعنوان «اثر تجمع حول پرچم» شناخته میشود در جمهوری اسلامی تکرار نشده است.
روایتهای فوق همه علیه دولت امریکا و دولت اسرائیل است و در خدمت جمهوری اسلامی.
لینک پی پل برای پشتیبانی مالی
https://www.Paypal.me/danandmo