جنگ ۱۲ روزه: رفوزه ها، کاسبان و پیامدها
۱. در روزهای جنگ ۱۲ روزه شاهد رفوزگی کامل مفسران دانشگاهی و فعالان سیاسی در اینترنشنال و بی بی سی فارسی در توضیح و تفسیر جنگ بودیم. چهره هایی که تحت عنوان محقق و پژوهشگر خاورمیانه معرفی می شوند (مثل مهرزاد بروجردی، سینا عضدی و علم صالح) غیر از بی ربطی محض از واقعیات روی زمین و گرایشهای چپ، لابی و طرفدار مطلق نظام ندیدیم. فعالان سیاسی و فرقه ای هم در همین حد بودند. مهمانان برای گزارش واقعیات یا تحلیل واقعیات نمی آیند. آنها هدف و برنامه خاص خود را دارند مثل مخالفت با ترامپ و نتانیاهو، حمایت از حماس یا ج ا و تبلیغ برنامه یک جریان خاص. چهره های حزبی بدترین مهمانان هستند.
در این زمینه مردم عادی بهترند بالاخص با طنز. یکی از این طنزها این بود که دختر سلیمانی می گوید «عموهام تموم شدند. خاله نفیسه تو یه کاری بکن.» درکی که سازنده این دو جمله از واقعیات دارد اصولا صدها فرسنگ با تفسیرهای شل مفسران فاصله دارد. آنها دیگر نمی توانند افراد را تحمیق و روی نادانی سرمایه گذاری می کنند. نمونه های دیگر روضه هایی بود که برای هواپیماهای بی تو خوانده می شد یا حرف های مهمل را به سبک عبدالباسط گفتن.
۲. داستان دروغهای شمخانی سر و ته ندارد. او بدون هیچ خراش جدی و نسبتا سر حال بدون وجود ضعف در اعضا و جوارحش ادعا می کند کمه سه ساعت زیر آوار بوده است. شمخانی یکی از منفور ترین کارگزاران خامنه ای و یکی از فاسد ترینهاست. بسیاری از ایرانیان از این ککه وی به خیل برادرانش نپیوسته نا امیدند و خطاب به بی بی می گویند کار را که کرد آن که تمام کرد.
۳. سالهاست دیگر نهادی به اسم مرجعیت شیعه در ایران وجود ندارد. این عنوان ابزاری برای مشروعیت بخشی به حکومت دبوده که دیگر چنین کارکردی ندارد و صرفا نمایش مشروعیت حکومت با امتیاز گیری و رانتخواری آخوندهاست. اگر نیازی هم باشد چند خطی تحت عنوان فتوا می نویسند تا خدمات خود را تکمیل کنند. این فتاوای قتل و اعلام محاربه برای توجیه آن ماهیت تروریستی حکومت را آشکار می کند. ترور برای ج ا هم ابزار کسب و حفظ قدرت و هم ابزار بازدارندگی است. بعد از فتوای قتل ترامپ توسط نوری همدانی و مکارم شیرازی که هر دو از فاسد ترین آخوندهای قم هستند اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نیز حکم قصاص ترامپ را دادند: «ترامپ دستش به خون آغشته است و باید قصاص شود و بهسزای عمل خود برسد.» اینها مشتی قاچاقچی رانت خوار هستند که رهبر را تایید کرده و سهمشان را می گیرند. حوزه های علمیه محل نشر تنفر و خشونت و جهل و مهملات هستند. خلاصی ایران از نهادهای دینی یک ضرورت است هر کسی این کار را بکند مورد سپاسگذاری خواهد بود.
۴. دو معمای تعیین کننده پس از کاهش تنش جنگ اسرائیل و ج ا سرنوشت اورانیم ۶۰ درصدی و محل سوراخ خامنه ای است. اینها بعید است پنهان بمانند چون منافع بسیاری در آشکار شدنشان وجود دارد. نیازی نیست برای آنها جایزه تعیین کنند چون بسیاری در پی کسب این اطلاعات هستند.
۵. برخی اقدامات در عالم واقع برگشت ناپذیرند مثل اجرای حکم اعدام یا حمله نظامی به کشوری دیگر. از این جمله است پناه بردن ولی امر مسلمین جهان (با آنهمه اهن و تلپ) به یک سوراخ. این مایه ننگ وی هست و خواهد بود: رهبر انقلاب جهانی اسلامی در غار حفر شده با بیلمهای مکانیکی ساخت غرب. او پس از آتش بس نیز با مثبت ها و منفی های ماندن یا بیرون آمدن از سوراخ مواجه است. مایه شرم خود وی و ولایتمداران خواهد بود بیرون آمدن علی خامنه ای از مخفیگاه و دوباره فرو رفتن در آن. بیرون آمدن و بیرون ماندش نیز مخاطره دارد. این جرثومه نکبت مجبور است تا آخر آنجا بماند و قدرتش را به تدریج واگذار کند. او با ورود به مخفیگاه پس از شوک کشته شدن فرماندهانش در اتاق خواب قدمی برداشت که به نظر بازگشت ناپذیر می نماید.
چاله ای که امروز خامنه ای در آنست توسط خود وی سالها در حال کنده شدن بود هم عملا و هم به طور استعاری. مقامات نیز متوجه شده اند که عملیات «شیر خروشان» اسرائیل براحتی قابل تکرار یا ادامه است. او به همان دلایلی که وارد مخفیگاه شده مجبور است آنجا بماند. این تصمیم نوع پایان رهبری خامنه ای را رقم خواهد زد.
۶. در دوران جنگ ۱۲ روزه عبارت کشته های غیر نظامی را بسیار از مدافعان ج ا چه مارکسیست و اسلامیست و چه لابی و دلال شنیده ایم. بعد از مارکسیستهای پارتیزان، گوریلای اسلامگرایان مرز میان نظامی و غیر نظامی را به هم زده اند با
الف. با تشکیل میلیشیا
ب.. با عضویت میلیونها نفر در بسیج و گروههای مزدور ج ا در کشورهای منطقه که سازمان های نظامی هستند
پ. با نظامیگری و جدا نکردن حیطه کار از حیطه زندگی که همه محیط ها را از غیر نظامی بودن خارج می کند
ت.با نظامی نامیدن همه شهرندان اسرائیلی (جواد ظریف) و خون آنها را برای ریخته شدن حلال اعلام کردن و
ث. با صهیونیست نامیدن کودکان اسرائیلی و واجب القتل کردن آنها (کیهان)
این تعابیر دیگر به کار تحلیل کشته ها نمی آید مگر آن که همه جزئیات بیان شود. تفکیک نظامی و غیر نظامی به دنیای دولت- ملتها و ارتشهای حرفه ای و پادگانها تعلق دارد.
۷. روزنامه کیهان که زیر نظر نماینده علی خامنهای منتشر میشود، نوشت: «اگر مسائل ویژه امنیتی اجازه میداد، فرد دوم جایگزین فرمانده قرارگاه مرکزی خاتمالانبیا که بهجای علی شادمانی اداره این قرارگاه را عهدهدار شده است، اعلام میشد.» این عبارت مشخص می کند که حکومت ج ا دارد به سمت زیر زمینی شدن پیش می رود و دوران حکومت رسمی دارد به پایان می رسد. اسرائیل با حملات مستمر دارد هویت واقعی این حکومت را با حملاتش متجسم می سازد: یک سازمان ترور. سازمان تروریستی اسلامگرایان تا سال ۵۷ زیر زمینی بود و اکنون دوباره دارد به همانجا بر می گردد.
۸. آیا جنگ جامعه مدنی را تضعیف می کند؟ این مهملی است که برنده جایزه بی ارزش شده صلح نوبل (نرگس محمدی) در مصاحبه با بی بی سی فارسی مطرح کرد. استدلال وی وجود ایستهای بازرسی در خیابانهاست که در دهه های شصت و در دوره های اعتراضات عمومی برپا شده است. جنگ سرمایه اجتماعی را افزایش می دهد اما در ایران نهادهای مدنی اکثرا قلابی اند و ضعیف شدن آنها بی معناست. این استدلالها در پی تقویت یک گروه خاص و کسب و کاری است که برای خودش ساخته است. اینهایی که در ایران از جامعه مدنی سخن می گویند اینها نماینده جامعه مدنی نیستند. نهادهای مدنی در دو دهه اخیر مضمحل یا دولتی شده اند و اکثرا استقلالی ندارند. چپ داخلی برای همراهی با چپ جهانی و بایکوت نشدن در بوقهای آنها به ادبیات ضد جنگ خود ادامه می دهد.
۹. در شبکه های اجتماعی آن بخش از ایرانیان که نسبتی با حکومت ندارند (بدون شغل دولتی و رانت) از نتانیاهو با عنوان صمیمی بی بی یاد می کنند و سخن وی را جدی می گیرند و به سخنان وی اعتماد دارند. عبارت متجاوز و جنایتکار به مارکسیستها، اسلامکرایان، لابی و کاسبکاران اینترنتی اختصاص دارد که نمی خواهند مشتری های چپ و اسلامگرای خود را از دست بدهند یا هنوز ریشه های اسرائیل ستیزی در آنها باقی مانده است
۱۰. دزد ناشی به کاهدان می زند. حسم الدین آشنا مشاور دولت روحانی برای توجیه تبلیغات سیاسی حکومت در باب متحد شدن جامعه زیر علم حکومت در جنگ ۱۲ روزه بدون اشاره به کسانی که بحص شکافهای اجتماعی را مطرح کرده اند می گوید: «شکاف اجتماعی در هر جامعهای وجود دارد که این شکافها در برخی جوامع کمتر و حتی بیشتر است؛ این شکافها میتواند جنسیتی، اقتصادی، قومیتی و حتی مذهبی باشد و متأسفانه ایران ظرفیت تمام این شکافهای اجتماعی را دارد. مسأله این است که تمام این شکاف یا گسلها فعال میشود یا نه و یا چگونه مدیریت میشود. به هر حال تمام این شکاف یا گسلهایی که به وجود میآید ناشی از سیاستگذاریها یا کوتاهی در این زمینه است.» بعد از این سرقت علمی و علنی مردم را در سمت حکومتی این شکافها قرار می دهد: «آنچه در طول این چند هفته در کشور ما افتاد باعث شد مردم بین دوگانه قرار بگیرند؛ اینکه به بیگانگان دل ببندند یا علیرغم تمام گلایهها و نارضایتیهایی که وجود دارد به خود و حاکمیت خودشان اعتماد کنند.» او معلوم نیست بر اساس کدام شواهد قسمت دوم را از قسمت اول نتیجه می کیرد یا مستقلا بدان می رسد. این مهمل باف متوجه نیست که شکافها دو دهه در حال عمق یابی بوده اند و در عرض دو هفته تلائم پیدا نمی کنند. همبستگی دروغین دولت و ملت با اتکا بر غرور هسته ای و غرور گسترش طلبی در دوره هایی تبلیغ شد و امروز بر اساس اسرائیل ستیزی می خوتاهند این همبستگی قلابی را تبلیغ کنند بدون اشاره به یک نظر سنجی.
۱۱. شهرام همایون معروف به شهرام شارلاتان (من در به کار بردن این تعبیر صرفا بر شارلاتانی سیاسی وی تاکید دارم) پیامدهای اجتماعی جنگ را چنین توصیف می کند: «ملت ایران یک شبه تغییر کرد.» این حرفها صرفا به کار جذب مخاطب با دروغگویی می آید. هیچ ملتی یک شبه تغییر پیدا نمی کند و هیج منصفی در مورد ۸۶ میلیون نفر این طور گتره ای تظر نمی دهد. اینها اگر حرفی برای زدن ندارند دهان ببندند یا همان خبرها را از رو بخوانند. این مار شرافتمندانه تری است. این جنگ اصولا به مردم ایران ربطی نداشته است تا آنها یک شبه تغییر پیدا کنند.
۱۲. محمدعلی همایون کاتوزیان استاد یکی از دانشگاههای تبدیل شده به مرداب در بریتانیا در پیامی نوشت: «حمله اسرائیل را به وطنم و فرزندان وطنم محکوم میکنم. از رفتار حکومت هم با مردم دل خوشی ندارم ولی امروز روز دفاع از میهن و از جان و مال مردم نازنین و رنجدیده ماست. حساب های داخلی را باید فعلا کنار گذاشت و به فکر میهن و ملت بود.» از نگاه ایشان ۴۰ فرمانده حذف شده، قاچاقچی های مرگ (هسته ای)، اعضای بسیج و دیگر اشغالگران ایران فرزندان وطن هستند. ایشان همچنین حسابهای داخلی با خانواده هاشمی رفسنجانی (تقلب برای ثبت نام مهدی در آکسفورد) را کنار گذاشته و به فکر میهن است.
۱۳. همکاری با آٓژانس رسما تصویب، تایید و ابلاغ شد. این امر نشان می دهد که در حکومت معلق روابط بین المللی نیز معلق خواهد شد. تعلیق وقتی طول بکشد عملا به معنای خروج از ان پی تی است و پیامدهایش نیز بار خواهد شد. ج ا نشان داده محدودیتهایی که می گذارد برگشت ناپذیر هستند. نظام قدرت تصمیم گیری در کاهش محدودیت ها ندارد و در نهایت بعد زا تصویب ممکن است با توجیه مصلحت کنار گذاشته شوند. فعلا در ایران همه چیز در حال تعلیق است. چرا روابط با آژانس چنین نباشد؟ حتی رهبری نظام پس از جنگ ۱۲ روزه در شرایط تعلیق به سر می برد. این تعلیق می تواند فعال شدن مکانیم ماشه را تسریع کند
۱۴. علیرضا پناهیان، روحانی نزدیک به بیت رهبر ج ا، در یک مصاحبه تلویزیونی گفت: «الان ثابت شده که ما ۴۰-۵۰ سال گفتیم مرگ بر اسرائیل، درست گفتیم. حتی الان ضدانقلاب هم میگوید مرگ بر اسرائیل.» ایشان در این زمینه درست می گوید. جمهوری اسلامی در برگرفتن ایده محو اسرائیل برای جذب چپها و فاشیستها موفق بوده است.
لینک پی پل برای پشتیبانی مالی
https://www.Paypal.me/danandmo